WEBINAR | Sessió informativa sobre el programa Participa, de l'Institut Guttmann

Participa té com a objectiu identificar les barreres i facilitadors que determinen el dia a dia de les persones amb una discapacitat. El projecte necessita 1.000 persones voluntàries, vols ser una d’elles i ajudar a generar canvis en la societat?

Algun cop has trobat que el lavabo accessible d’un bar està fora de servei perquè s’empra com a magatzem? T’és impossible anar en metro sol/a, perquè mai saps si hi haurà ascensor o si estarà fora de servei? Les persones parlen amb els teus acompanyants i no amb tu, com si tu no existissis?

Son alguns exemples de les barreres que es troben a diari les persones amb discapacitat, i que limiten la seva participació en la societat. Per aquest motiu, l’Institut Guttmann llança el programa de recerca social PARTICIPA, que té com a objectiu identificar les barreres i facilitadors que determinen el dia a dia de les persones amb una discapacitat, per assolir coneixement i evidència científica que permeti generar canvis basats en les necessitats reals de les persones amb una discapacitat.

El projecte necessita un mínim de 1.000 voluntaris i voluntàries per aconseguir-ho. Poden registrar-se totes les persones majors d’edat que tinguin una discapacitat, o persones de suport (assistents personals, familiars, amics...) que es registrin en nom d’una persona amb discapacitat.

Grup Mifas, com a col·laborador d’aquest projecte, us convoca a una reunió virtual a través de la plataforma Zoom el proper dilluns, 1 de març, a les 11h, per donar a conèixer el projecte i explicar els beneficis que tindrà tant per als participants com per a la societat general. Hi intervindran:

Albert Carbonell, president del Grup Mifas
Joan Saurí, psicòleg de l’Institut Guttmann i investigador principal del projecte
Blanca Cegarra, responsable de l’Àrea d’Empoderament i Qualitat de Vida de l’Institut Guttmann i investigadora del projecte.
Jana Arimany, voluntària del projecte.

Al final de la sessió hi haurà un espai per atendre comentaris i dubtes dels assistents.

T’animem a assistir a la reunió i a formar part del canvi!

  • 1 març 2021 de 11:00h a 12:00h

    Inscriu-te al programa i ajuda'ns a generar canvis!

    Online | Gratuït