Sexualitat, i ara què?

Última de les 9 sessions del Cicle de xerrades "Obrim el meló de la sexualitat"! Aquesta porta el títol "Sexualitat, i ara... què?" Parlarem de que fa anys que s’estan fent denúncies i progressos, en la societat, en pro del canvi del model de Sexualitat, però no n’hi ha prou ni són suficients. Per a aquest canvi cal no només seguir adquirint un rol actiu i responsable, pel què fa a la pròpia sexualitat, sinó també assumir el respecte vers la dels altres i, en especial, vers la d’aquelles persones que, en certa manera, puguin dependre de les nostres decisions o del nostre suport.

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir la sessió i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

A càrrec de Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica. 

Les sessions s'adrecen no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó que estan obertes a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

L'entrada és lliure, però us agraïrem que ens confirmeu l'assistència a través del formulari per a la correcta organització de la sala.

  • 15 juny 2023 de 18:00h a 19:30h

    9a sessió Cicle de xerrades sobre sexualitat

    Seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat 43, baixos, Girona) | Gratuït