Sexualitat és salut

La Sexualitat és un factor a considerar quan parlem de Salut: contribueix al nostre benestar o malestar participant, tant a nivell físic com psicològic, en diferents processos químics que afecten el nostre estat personal. Una lleugera revisió d’aquests, d’anatomia de la sexualitat i de patologies més comuns, juntament amb el coneixement de quins serveis de suport i professionals de referència ens poden ajudar, pot facilitar una comprensió més completa de la importància d’aquest àmbit en la salut individual.

Totes aquelles persones que vulguin seguir la sessió i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir la sessió i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

A càrrec de Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica. 

Les sessions s'adrecen no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó que estan obertes a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

L'entrada és lliure, però us agraïrem que ens confirmeu l'assistència a través del formulari per a la correcta organització de la sala.

  • 15 desembre 2022 de 18:00h a 19:30h

    3a sessió Cicle de xerrades sobre sexualitat

    Seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat 43, baixos, Girona) | Gratuït