Sexualitat, amb «M» de «MEVA»

De poc ens servirà intentar compartir la nostra Sexualitat si no hem mirat endins i esbrinat, ni que sigui mínimament, què ens agrada i què volem experimentar. Som éssers sexuats, tenim un cos a conèixer i, potser, a acceptar. Parlarem de la importància del plaer, i de prejudicis davant possibilitats diverses. L’autoexploració íntima, amb o sense suports, eines o ajudes, esdevé un pas previ important en la cerca de la nostra pròpia, i única, Sexualitat.

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir la sessió i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

A càrrec de Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica. 

Les sessions s'adrecen no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó que estan obertes a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

L'entrada és lliure, però us agraïrem que ens confirmeu l'assistència a través del formulari per a la correcta organització de la sala.

  • 20 abril 2023 de 18:00h a 19:30h

    7a sessió Cicle de xerrades sobre sexualitat

    Seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat 43, baixos, Girona) | Gratuït