Quan el sexe no és per a tothom...

Si en l’àmbit de la Sexualitat sovint anem «de puntetes» perquè mou inseguretats, dubtes, recels..., ens anirà bé mirar la nostra autoestima i pors de cares... Si a més no complim amb els estàndards socials (tenim altres valors, diversitat funcional, limitacions de qualsevol tipus...), el camí es torna més difícil: la dimensió sexual fins i tot sembla digne d’omissió! Hi ha prejudicis propis i socials, hi ha barreres a superar. Treballar per un canvi de mirada en el paper que també juguem les persones, siguem de l’entorn, famílies o professionals de diferents serveis, pot afavorir l’avenç en l’experiència d’un dret que, al capdavall, és personal.

Es realitzarà a les 18h a la seu central de Grup MIFAS, ubicada a la Rambla Xavier Cugat,43, a Fontajau. A més, totes aquelles persones que vulguin seguir la sessió i no ho puguin fer presencialment, podran seguir-les a través de l’instagram live @grupmifas.

A càrrec de Maria del Mar Flórez Creus, psicòloga clínica. 

Les sessions s'adrecen no només al col·lectiu de persones amb discapacitat, sinó que estan obertes a familiars, professionals de sectors relacionats i a tot el públic en general que estigui interessat a participar.

L'entrada és lliure, però us agraïrem que ens confirmeu l'assistència a través del formulari per a la correcta organització de la sala.

  • 18 maig 2023 de 18:00h a 19:30h

    8a sessió Cicle de xerrades sobre sexualitat

    Seu central de MIFAS (Rambla Xavier Cugat 43, baixos, Girona) | Gratuït