21/05/2009

Vine a fer una sessió pràctica gratuïta de golf adaptat

El proper dilluns 1 de juny, a les 16:00h de la tarda el Golf Girona juntament amb el Comitè de Golf Adaptat de la Federació Espanyola de Golf organitzen una presentació de Golf Adaptat.

Aquesta jornada consistirà en una xerrada (adreçada a tècnics, professors, representants d’associacions...) i una demostració pràctica.

Les persones que estiguin interessades en el Golf Adaptat, podran realitzar una sessió pràctica a les instal•lacions de Golf Girona per tal de conèixer com funciona el material adaptat i com es practica aquest esport.

Aquesta trobada ha de servir com a primer pas per a la creació de la primera escola de golf adaptat a les comarques gironines ja que actualment, la Federació ha iniciat dotze escoles de golf adaptat arreu d’Espanya i té previst arribar a la trentena en els dos propers cursos escolars.

Si tens ganes de realitzar una sessió pràctica de golf adaptat, posa’t en contacte amb en Jordi Bona de Golf Girona a través del telèfon 972171641 o el mail golfgirona@golfgirona.com