06/04/2009

Viatge llarg però amb recompensa

El CB MIFAS, en el seu llarg desplaçament a la pista del Valle de Canargo de Santander, va vèncer per un clar 23 a 46.

Els empordanesos van sortir des de bon començament fent una pressió que va deixar sense idees en l’atac de l’equip local. Tot i la clara superioritat dels castellonins, la manca d’encert en el tir va deixar el marcador al final del primer quart en un pobre 4 a 8.

En el segon quart el CB MIFAS va continuar recuperant pilotes gràcies a la defensa però l’estadística de tir, tant interior com exterior, no millorava respecte al primer quart. Tot i el desencert preocupant en tir dels jugadors que hi havia en pista, els locals no veien cistella perquè amb prou feines aconseguien passar camp. A la mitja part el resultat era de 8 a 16.

El partit es va desencallar pels castellonins en el tercer quart ja que per fi es va aconseguir afinar la punteria fent un parcial de 7 a 18. Amb el marcador decidit, l’últim quart va ser de tràmit, cosa que va permetre a l’entrenador moure la banqueta amb tanta comoditat que tots els jugadors van tenir minuts a la pista. En definitiva, un partit sense gaire història que va tenir com a recompensa la victòria (23-46) després d’un maratonià cap de setmana amb més de 20 hores de viatge en autocar.

El proper cap de setmana la lliga s’atura per la Setmana Santa. Els castellonins tornaran a la competició el 2 de maig i jugaran a la pista de l’Oviedo donant per acabada la lliga i a l’espera de disputar les semifinals de la Lliga Catalana contra el Barça.