25/05/2009

Vela accessible, vela per a tothom

El Club Nàutic l’Escala és una associació esportiva que està situada al Port de l’Escala, en plena Costa Brava.

A més dels serveis portuaris propis d’un port, L’Àrea esportiva del Club organitza activitats i esdeveniments esportius durant tot l’any i gestiona l’Escola de Vela del Club, reconeguda per la Federació Catalana de Vela i que imparteix cursos durant tot l’any per a nens i adults.

Un dels objectius de l’Escola de Vela del Club Nàutic l’Escala és apropar aquest esport a les persones amb dificultats de mobilitat. És per això que duen a terme el projecte “Vela accessible, vela per a tothom” . El Club disposa d’unes instal•lacions adequades i adaptades per a persones amb mobilitat reduïda, així com d’embarcacions col•lectives i individuals estables, de maniobra simplificada i insubmergibles i d’un equip d’instructors titulats per la Federació Catalana de Vela, que confereixen sense dubte unes garanties de seguretat i qualitat en l’activitat immillorables.

També realitzen les següents activitats adaptades:

- Bateig de mar

- Cursos de vela

- Perfeccionament i tecnificació

L’any 2008 alguns dels usuaris dels Centres Ocupacionals i de la Residència de MIFAS van poder gaudir del mar i de l’experiència de la vela adaptada. L’estiu del 2009 ho tornaran a repetir.

Des de MIFAS us animem a que proveu aquest esport, només us heu de posar en contacte amb la Sara Lanao del Club Nàutic l’Escala al telèfon 972 77 69 49 o a través del correu electrònicesport@nauticescala.com

Si voleu més informació de les activitats que el Club realitza, podeu consultar la seva web:www.nauticescala.com