16/12/2010

Unió de les empreses Hidroinox Tubes, SL i Tadifi, SLU del Grup MIFAS

Des de l’1 de desembre de 2010 l’empresa HIDROINOX TUBES, SL compta amb la col•laboració de l’empresa TADIFI, SLU que pertany al GRUP MIFAS.

El GRUP MIFAS, amb més de 30 anys d’experiència en el seu sector, és una entitat que es dedica a la inserció laboral de les persones amb discapacitat física de la província de Girona. En el seu conjunt, el Grup MIFAS compta amb una plantilla de més de 400 treballadors i més de 3.000 socis actius, tots ells amb alguna discapacitat física.

Amb aquesta unió, HIDROINOX TUBES, SL i el GRUP MIFAS busquen millorar el servei als clients així com també planificar la possibilitat de créixer conjuntament. Amb aquest canvi, es pretén no només poder arribar a ser més competitius, sinó també realitzar qualsevol acció correctiva per la satisfacció dels clients oferint un millor servei i qualitat de tots els productes. La direcció tècnica anirà a càrrec de HIDROINOX TUBES, SL. i el Grup MIFAS aportarà la seva capacitat de gestió i la política de recursos humans.

Amb aquesta unió, HIDROINOX TUBES, SL i TADIFI, SLU es comptarà amb més personal qualificat, fet que permetrà crear un nou departament de I+D de l’acer inoxidable que tindrà la funció d’experimentar nous sistemes de producció i millorar els actuals amb una sola finalitat, la de millorar tant la qualitat com el servei de cara al client.

La nova col•laboració permetrà reforçar el fet de que la producció sigui exportable en un percentatge que s’apropa al 90 per cent, especialment a Itàlia, Russia, Portugal, Marroc entre d’altres donat que ja s’han signat diversos contractes amb clients d’aquests països.

 

Félix Martinez
HIDROINOX TUBES, S.L.

Alfons Moreno
Gerente GRUP MIFAS