09/05/2012

Representants de MIFAS a l’acte organitzat per COCARMI per protestar contra les retallades

Ahir 8 de maig, COCARMI (Comitè Català de Representants de persones amb discapacitat de Catalunya) va organitzar un acte a la Casa del Mar a Barcelona ciutat per protestar contra les retallades en polítiques socials.

En concret, l’acte es va centrar en les retallades en polítiques actives d'ocupació per part del Govern central i a l'anunci del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que aquest any no sortirà cap convocatòria de programes de foment de l'ocupació.

Van presidir l’acte el President de COCARMI, Francesc Pérez, el President de la Federació d’Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC), Mario Cugat i el Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.

L’objectiu de l’acte era que el Govern prengués nota de la preocupació i de la problemàtica que afecta el col•lectiu de persones amb discapacitat física davant les retallades en polítiques socials.

A la foto, el Conseller de Benestar Social i Família junt amb membres de la Junta Directiva, socis i treballadors de MIFAS presents a l’acte.