21/06/2012

Premien MIFAS per l'aplicació per a mòbils per pagar a les zones blaves

Els Premis BDigital a la Innovació Digital, convocats en el marc de la 14a edició del BDigital Global Congress que es va celebrar la setmana passada a Barcelona, ha premiat la Fundació Mifas per l'aplicació per a mòbils PayPark.

Un projecte que permet la gestió completa de les zones blaves, des de la localització al pagament, a través del telèfon mòbil. Aquest no és el primer guardó que rep l'aplicació de mòbil ideada per Mifas sinó que també va rebre la del congrés BCN AppsJam 2011.

Des de la Fundació en un comunicat es destaca l'aposta per la innovació i la tecnologia que ha fet Mifas després de l'inici de retallades en ajuts que han patit. I recorden que sempre havia estat una entitat "que depenia en gran part de les ajudes institucionals i en menor part d'un grup d'empreses propi que l'ajudaven a complementar uns ingressos destinats a la seva tasca social". Amb l'aplicació, diuen, van reaccionar fent l'aposta per la innovació tecnolòigica i així fer front a la situació econòmica que viuen aquest tipus d'entitats socials.

La Fundació Mifas esta comercialitzant les aplicacions PayPark a nivell nacional i internacional, afirmen, per canviar el model de finançament de l'entitat que estava basat en ajudes o concertacions públiques, amb el qual "ja no podem comptar massa, a un model de finançament privat".