14/05/2012

MIFAS present per sisè any consecutiu a Girona Temps de Flors

Usuaris i equip tècnic del Centre Ocupacional de MIFAS a Riudellots de la Selva són l’equip que ha dissenyat, creat i muntat el projecte anomenat Música de flors.

El projecte estarà exposat a l'entrada del Teatre Municipal de Girona, als mateixos baixos de l’Ajuntament durant la 57a Exposició de “Girona, Temps de Flors” del 12 al 20 de maig.

El projecte consta d’una flauta de Pan col•locada verticalment i feta amb tubs de cartró, presidint el muntatge. D’alguns dels cilindres en surten fil ferros coberts amb roba de tul taronja ens els que hi ha algunes flors fetes amb partitures (treball amb paper), tot simulant el so o la melodia que emet l’instrument.

Font: Diari de Girona
Com a novetat d’enguany, el Temps de Flors ha incorporat una nova iniciativa perquè l’exposició sigui accessible a les persones amb mobilitat reduïda. Aquestes podran realitzar l'itinerari amb una cadira de rodes elèctrica o amb una escúter especial. Els dispositius estaran a disposició del públic, de forma gratuïta, en un envelat ubicat a la plaça Catalunya. Les persones interessades s'hi podran adreçar del 12 al 20 de maig, en horari de 12h a 19h, i podran realitzar un recorregut de, com a màxim, una hora i mitja de durada. La iniciativa és fruit d'una col•laboració entre l'Ajuntament i Bosch Ortopèdics, que cedeix gratuïtament els dispositius els dies de l'exposició.