21/04/2011

MIFAS estrena Full Informatiu

El Full Informatiu de MIFAS estrena disseny i format digital amb l’objectiu, com sempre, d’informar sobre aspectes relacionats amb el món de la discapacitat.

Un altre objectiu del Full Informatiu és també divulgar sobre les activitats que es desenvolupen a l’entitat i als diferents centres assistencials que MIFAS gestiona.

Els canvis se centren en l’estructura estètica de la revista, amb una imatge més sòbria i elegant. Pel que fa al nou format digital, es pot consultar des del web de l’entitat www.mifas.cat dins l’apartat de publicacions, descarregar-lo en format PDF i imprimir-lo.

El Full Informatiu de MIFAS, s’edita des de 1986 i és l’eina que fa de pont entre el soci i l’entitat per tal de tenir-lo informat amb una periodicitat trimestral i un tiratge de 3.000 exemplars per número.

Per tal d’arribar al màxim de públic possible, a més d’enviar-lo als socis, es distribueix gratuïtament a les associacions del tercer sector de la província de Girona i també a les institucions.

La maquetació i la impressió és a càrrec de l'empresa Giroassist, S.L.U, Centre Especial de Treball de MIFAS dedicat a la reprografia, el disseny gràfic, la manipulació i les trameses postals. En aquests moments, Giroassist té contractades 52 persones, 40 de les quals tenen una discapacitat física.

Descarrega't el full fent clic aquí