09/01/2012

Els gironins perden 35-55 contra el Caja Vital Zuzenak

El Girona FC MIFAS Esplais no ha començat amb bon peu aquest 2012.

Tot i que sabia que l’equip visitant era complicat perquè ocupa la segona posició a la lliga, les bones sensacions dels primers minuts de joc feien pensar que es podia donar la campanada.

Els homes d’Agustí Puig van fer un primer quart marcat per la falta de precisió en les passades la qual cosa els va impedir agafar distàncies en el marcador. El conjunt basc no va començar amb massa intensitat el partit, donant opcions fàcils en atac al rival i fallant en el tir. Els gironins però continuaven sumant errors propis arribant al final del primer quart amb un ajustat 8 a 10. En el segon quart va seguir la igualtat entre els dos equips amb un parcial favorable als visitants de 12 a 15. Així doncs, el resultat del descans era de 20 a 25, una diferència de 5 punts que encara deixava a dintre del partit als gironins.

A la represa les coses van canviar substancialment. En el tercer quart el Caja Vital Zuzenak es va posar les piles i va clavar un parcial de 8 a 20 que va deixar als gironins fora de joc. Els bascos van passar a dominar el rebot a sota la cistella i van accelerar el ritme del seu joc ofensiu. Mentrestant els locals queien en la trampa de les tècniques i es quedaven sense un punt 1 important que permetia fer rotacions de banqueta. Amb aquest panorama l’únic que van poder fer els jugadors de MIFAS va ser aguantar el resultat durant l’últim quart (7-10). Al final un 35 a 55 que deixa mal gust de boca als gironins perquè tot i reconèixer que l’equip visitant era superior potser no es mereixien una derrota tan contundent.

El proper cap de setmana torna a tocar a jugar a casa contra l’Alcorcón. Serà el primer partit de la segona volta.

Abans de començar el partit l’Associació Cultural i d’Esbarjo de Castelló d’Empúries va fer entrega d´un taló de 500 euros al vicepresident de MIFAS, Albert Carbonell, perquè aquesta entitat destini els diners al club de bàsquet en cadira de rodes.