24/02/2012

El periple andalús

Els dos últims partits del Girona FC MIFAS-ESPLAIS han transcorregut en terres andaluses. La setmana passada a Dos Hermanas (Sevilla) enfront del EM Vistazul Dos Hermanas i aquest cap de setmana davant el BSR Marbella en terres malaguenyes.

No s'ha pogut superar el partit davant l'equip sevillà, en què l'equip gironí va perdre per un ajustat 56-51, i on un MIFAS batallador va donar la cara davant l'equip andalús i que va lluitar fins al final. El Girona FC MIFAS-ESPLAIS va tenir opcions a la victòria durant tot el partit on hi va haver decisions arbitrals difícils d'entendre (28 faltes personals per a l'equip de Girona contra 13 faltes per a l'equip de casa).

Després d'aquesta derrota l'equip de Girona va passar pàgina per dedicar-se al partit que aquest cap de setmana el tornava a dur a Andalusia, concretament a Marbella per enfrontar-se al tercer classificat de la categoria. Una vegada més l'equip català va jugar cara a cara contra un equip amb uns percentatges d'encert altíssims. Després d'un primer quart, on els pupils d’Agustí Puig van acusar el cansament del viatge, i van perdre de 12 punts, el segon quart va ser digne, en el seu apartat anotador, d'un partit ACB amb un marcador de 24 a 20 per l'equip de casa.

La segona part va començar amb un tercer quart esperançador per MIFAS, un marcatge a l'home clau de l'equip marbellí, A. Henares, i una atenció especial al balanç defensiu per aturar els ràpids contraatacs de l'equip de Marbella, van donar la victòria en aquest quart l'equip de Girona per 14-17. Tot i això l'equip andalús va saber administrar l'avantatge obtingut a la primera meitat del partit per guanyar per 78 a 63 punts.

El Girona FC MIFAS-ESPLAIS descansa aquest cap de setmana que ve i reprèn la competició el pròxim 4 de març davant de l'equip del Rangers de València a Castelló d'Empúries, partit clau per lluitar per la posicions que asseguren la permanència a Divisió d'Honor B l'any que ve.