17/10/2011

El MIFAS s'estrena amb derrota a la Divisió d’Honor B

Els gironins van perdre 62-45 a la pista de l’AMA Alcorcon.

El Girona FC MIFAS Esplais va caure derrotat a la pista de l’AMA Alcorcon en el seu debut a la Divisió d’Honor B.

El partit va començar amb un 5 inicial poc habitual. En els primers minuts de joc hi va haver moltes imprecisions per part dels dos equips però a partir del minut 3 els locals van començar a escalfar el canell anotant tot el que tiraven mentre que els gironins fallaven pilotes fàcils a sota la cistella. A la meitat del segon quart Puig va decidir fer un canvi de defensa per intentar remuntar el resultat. La pressió, sobretot en el tercer quart, va sorprendre al conjunt madrileny que queia una i altra vegada en els 8 segons per no poder passar del seu camp. Fins i tot per frenar el joc dels catalans -que es van arribar a posar a 5 punts- els homes de Verdura van intentar aplicar la pressió després de cistella però les vegades que ho van fer no els va sortir i al final van tornar a la defensa zonal. Veient el joc tal i com s’estava desenvolupant semblava que el darrer quart seria resolutiu. Mifas tot i creure en la remuntada va tornar a fallar pilotes claus sota cistella i en el darrer tram del partit va veure com els seus dos punts baixos quedaven eliminats per 5 faltes personals.
Els gironins que havien viatjat sense el seu punt 1 titular es van trobar sense opcions de fer combinacions i al final van sortir a pista els punts 3 per no passar dels 14.5 reglamentaris. L’AMA Alcorcon va aprofitar aquesta situació per sentenciar el matx en els darrers minuts i tancar el resultat amb un 62-45.

Tot i la derrota, els gironins van sortir del partit amb bones sensacions i amb ganes de continuar treballant per fer una bona temporada.

El proper cap de setmana, diumenge a les 12h, el Girona FC MIFAS Esplais s’estrenarà a casa jugant contra el Lagun Aro Bilbao, un dels equips més forts de la categoria.