21/09/2011

El GIRONA FC MIFAS - ESPLAIS presenta la web www.gironafcmifasesplais.com

Avui 21 de setembre, el Grup MIFAS ha dut a terme una roda de premsa per presentar la web www.gironafcmifasesplais.com específica pel Girona FC MIFAS Esplais i poder així recaptar fons per mantenir-se a la Divisió d’Honor B.

El President de MIFAS, Pere Tubert i el vocal de la Junta Directiva de l’entitat, Àlex Vinyolas, han estat els responsables d’anunciar la posada en funcionament d’aquesta nova web. En aquesta trobada amb els mitjans també hi ha estat present el cap de zona de Caixa Penedès, Antoni Garrido.

El President de MIFAS ha informat que la creació d’aquesta nova pàgina web ajudarà a recaptar els 25.000€ que manquen per cobrir el total del pressupost de l’equip que ascendeix a 75.000€. La quantitat de 50.000€ ja està assegurada gràcies al suport del Girona FC, la Diputació de Girona, la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, l’ONCE i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, aquest últim a més, i des de fa 15 anys, cedeix les seves instal•lacions esportives pels entrenaments i els partits jugats a casa.

D’altra banda, el vocal de MIFAS, Àlex Viñolas, ha explicat que a través de la web es poden fer donatius tant a nivell particular (mínim de 10€) com a nivell d’empresa (mínim 150€) de manera que, les persones o empreses que ho desitgin s’inclouran en un apartat del bloc ja sigui amb el seu nom o el logotip de l’empresa.

El cap de zona de Girona de Caixa Penedès, Antoni Garrido, ha manifestat l’interès envers aquesta iniciativa i ha explicat que mitjançant l’Obra Social Caixa Penedès s’impulsen projectes de sensibilització i de recolzament a les associacions com és el cas de l’equip de bàsquet en cadira de rodes de MIFAS. També ha explicat que mitjançant les seves 40 oficines de la província de Girona es distribuiran cartells publicitaris i butlletes per recaptar les donacions i fer-ne la màxima difusió.

Recordar que l’equip del MIFAS iniciarà la temporada de la Lliga Nacional el proper 15 d’octubre a la pista de l’AMA Alcorcon y setmanalment s’aniran disputant la resta de partits amb els següents equips nacionals:

Lagun Aro Bilbao
BSR Marbella
CB Rangers (València)
CDM Elche
Abeconsa Basketmi (Ferrol)
Em Vistazul Dos Hermanas (Sevilla)
CLUDEMI (Almeria)
Caja Vital Zuzenak (Vitoria)
AMA FDI (Alcorcon)

La Lliga Catalana encara no té un format establert ja que té pendent quadrar els calendaris amb la lliga espanyola, però es preveu una competició dura ja que alguns dels equips que s'han quedat sense poder jugar la lliga espanyola per motius econòmics, centraran tots els seus esforços en la lliga catalana.