19/12/2011

El GIRONA FC MIFAS - ESPLAIS perd contra l’ABECOMSA BASKETMI (69-56)

Una gran primera part no és suficient per guanyar a El Ferrol.

El Girona FC MIFAS Esplais aquest cap de setmana a Galícia ha jugat els millors 20 minuts de la temporada. Els gironins en el primer quart van sortir amb les piles posades fent un gran bàsquet en el que predominava la velocitat gràcies a les pilotes que es robaven amb la pressió a tota la pista.
Aquest ritme tan alt va sorprendre als jugadors de l’Abecomsa Basketmi i al final dels primers 10 minuts s’arribava amb el resultat de 18-20 favorable als catalans.

En el segon quart els homes d’Agustí Puig van continuar amb el mateix ritme però mai van aconseguir escapar-se en el marcador. A la mitja part el resultat deixava un punt per sobre als locals (35-34).

Un tercer quart per oblidar en el que va fallar el balanç defensiu, la concentració dels jugadors, la preparació física i el saber llegir el ritme del partit va permetre als gallecs fer un parcial de 24 a 14. En aquests 10 minuts es van concentrar tots els errors que no s’havien fet durant el primer temps i el Girona FC MIFAS Esplais ho va pagar car. Amb el partit ja sentenciat les presses no van servir de res i els locals es van limitar a aprofitar les errades dels gironins per ampliar distàncies a l’electrònic. Amb el partit a la butxaca fins i tot es van permetre treure a pista en els darrers minuts de l’enfrontament a 4 jugadors novells.

En definitiva, partit amb dues cares: una primera part molt bonica, amb molt de ritme i grans jugades i un segon temps en el que l’equip gironí es va desinflar i no va saber aturar la velocitat de l’Abecomsa Basketmi.

El 8 de gener el Girona FC MIFAS Esplais tancarà la primera volta de la lliga a casa contra el Caja Vital Zuzenak. Aquests primers mesos de competició a la Divisió d’Honor B han servit per posicionar al conjunt gironí a la nova categoria, conèixer els equips i el seu nivell esportiu. Amb aquesta experiència, el club gironí espera poder fer una millor segona volta intentant sumar alguna victòria més.