29/04/2012

El GAM Joventut s'emporta la Lliga Catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes

El Girona FC MIFAS Esplais no va poder fer res en la final de diumenge a Fontajau.

Aquest diumenge a les 12.30 a Fontajau es va disputar la gran final de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre el GAM Joventut i el Girona FC MIFAS Esplais.

El partit va ser força igualat, sobretot en primer quart, però qui va marcar la gran diferència va ser el jugador Álvaro Mora, un nou fitxatge que ha fet expressament el GAM Joventut per disputar la lliga catalana. Mora procedeix de la Divisió d’Honor i aquesta temporada ha estat militant al Málaga Vélez de Divisió d’Honor. Els badalonins van marcat el ritme del partit i els jugadors gironins van ser els qui van anar sempre a remolc del resultat però mai deixant passar la diferència d’entre els 10 i 15 punts. Al final del tercer quart els badalonins van marcar ja la diferència més àmplia de punts finalitzant el partit amb un 68-46.

El tercer i quart lloc el van disputar el Costa Daurada i el CEM Hospitalet. El tercer lloc se’l va endur el Reus i la quarta posició el CEM Hospitalet.

El pavelló de Fontajau va presentar una gran entrada gràcies a les activitats paral•leles organitzades des de l’Associació MIFAS. Durant tot el matí hi va haver una trobada d’escoles de bàsquet, competicions de 3x3, exhibicions de bàsquet adaptat, slàlom, handbike, gimancanes, inflables i dos grups de percussió que van amenitzar la jornada a l’exterior del pavelló. Moltes famílies i mainada en van gaudir i posteriorment van poder passar a veure la competició.

Isabel Muradàs, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Girona, Josep Gimenez, President de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física, Pere Tubert, President de MIFAS, Josep Pujols, Representant Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Xavier Soy, Vicepresident de la Diputació de Girona, Lluís Barba, Delegat Territorial de l’UFEC, Roser Estañol, Consellera Comarcal d’Esports i Joventut del Consell Comarcal del Gironès, Ferran Roquer, Director dels Serveis Territorials del Departament de Benestar Social i Família, Mayte Calamita, Membre de Junta Directiva de la Federació Catalana de Bàsquet i Pia Bosch, portaveu del PSC a l’Ajuntament i la Diputació de Girona foren presents a l’esdeveniment.