21/11/2011

El FC GIRONA MIFAS - ESPLAIS encara no sap el que és guanyar a casa

Els gironins van perdre 46-73 contra el BSR Marbella.

El Girona FC MIFAS Esplais va jugar al pavelló de Castelló d’Empúries aquest dissabte a la tarda contra el BSR Marbella.

Els gironins buscaven la primera victòria de la temporada a casa en un horari poc habitual ja que normalment els partits es disputen els diumenges al matí. Una vegada més els locals van demostrar que a l’equip li cal un salt qualitatiu si el que vol és mantenir la categoria. L’equip andalús per la seva banda, amb un Henares demolidor en el tir exterior i amb jugades culminades en contracop aprofitant la feblesa defensiva dels gironins, van marcar diferències des del primer quart. Un 7 a 21 de sortida deixava en evidència els pocs recursos tant ofensius com defensius dels homes que entrena Agustí Puig. En el segon quart no hi va haver reacció i un altre parcial de 7 a 17 deixava el marcador a la mitja part amb un 38 a 14 difícil de remuntar.

A la represa l’equip va sortir amb un altre aire. En atac es va millorar substancialment i en defensa es van recuperar força pilotes. Fruit d’aquest treball el tercer quart es va guanyar 20 a 15, la qual cosa demostra que amb una altra actitud el Girona FC MIFAS Esplais pot aspirar a molt més del que fins ara està demostrant a la lliga. Tot i retallar diferències, l’avantatge dels andalusos era massa àmplia i a l’últim quart Puig va donar minuts a jugadors de banqueta encaixant un parcial de 12 a 20.

El resultat final de 46 a 73 deixa tocats als gironins que el proper cap de setmana es desplacen a la pista dels Rangers de València, el cuer de la categoria. En aquesta sortida només val la victòria per poder tornar a recuperar la moral.