30/08/2011

El Club MIFAS i la selecció catalana de Bàsquet en Cadira de Rodes, en un partit d'exhibició

Com cada any, l’organització del Torneig Internacional UNNIM de bàsquet en cadira de rodes de Sant Julià de Vilatorta va convidar el Club MIFAS i la Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física.

El motiu de la invitació és disputar un partit amistós de bàsquet en cadira de rodes, dins del marc del torneig, que reuneix més de 2000 participants i que està considerat el torneig d’estiu més important d’Europa.

Tal i com passa any rere any, el partit no va decebre ningú. A una hora de màxima concurrència de públic i amb el pavelló ple, els dos equips van mostrar un gran nivell i el resultat, que segurament era el menys important, va ser de 50 a 32 per l’equip de la selecció catalana, que arriba en plena forma per participar al Torneig Ciutat de Barcelona que es disputarà el proper cap de setmana al CEM Mar Bella.

La Federació Catalana d’Esports per a Persones amb Discapacitat Física, vol agrair al Club de Bàsquet Sant Julià la seva amabilitat i tracte ofert al llarg del cap de setmana.