29/09/2011

El 2 d'octubre, partit amistós entre el Barça i el GIRONA FC MIFAS - ESPLAIS

Aquest diumenge 2 d’octubre el Girona FC MIFAS Esplais disputarà el primer partit de la pretemporada a Sant Boi de Llobregat contra l’UNES FC Barcelona.

El conjunt gironí participarà d’aquesta manera al Torneig de Tardor “Memorial Francisco Molina”. Els homes d’Agustí Puig es plantegen aquest enfrontament com un rodatge de cara a l’inici de la competició.

El rival, el FC Barcelona, acaba de baixar dues categories i aquesta temporada disputarà la Lliga Nacional després de patir la retallada de les seccions del Barça. Aquest fet ha provocat que molts dels seus homes forts hagin abandonat les files del club per poder continuar jugant a Divisió d’Honor A en altres equips. No obstant, s’espera que tot i ser amistós, el partit de diumenge serà d’alta intensitat ja que els dos equips tenen molt a demostrar: per una banda, el Girona FC MIFAS Esplais tindrà el primer test per veure la seva preparació per competir a la Divisió d’Honor B i per l’altra, l’UNES FC Barcelona voldrà demostrar que tot i haver baixat dues categories, l’equip continua estant a un nivell professional. El partit, diumenge a les 11h.