14/02/2011

Cooperació

El passat dia 7 els representants de MIFAS van rebre la visita d'en José Luis Martínez Donoso i la Teresa Palahí Juan, Conseller Delegat del Grupo Fundosa i la Delegada Territorial de l'ONCE a Catalunya.

Es va parlar de les possibles col•laboracions entre entitats, i especialment en tot allò que fa referència a la Responsibilitat Social Coorporativa, concepte que hem d'aconseguir que les empreses compleixin.

Fundosa Grupo va posar en marxa fa un parell d'anys unes instal•lacions a Riudellots de la Selva on s'hi fan tota mena de modificacions per a vehicles adaptats. Per exemple, tots els taxis accessibles d'Espanya passen per aquí. En termes generals Fundosa Grupo dóna feina a 14.280 persones, el 64 per cent amb discapacitat i l'any 2009 varen facturar 273 milions d'Euros.

En qüestions puntuals el Grup MIFAS i Fundosa Grupo treballaran junts, especialment amb alguns temes que MIFAS no pot anar sola i els de Fundosa no poden venir a Girona sense nosaltres. Anar una mica junts, d'això va parlar-se.