08/05/2012

Acte a la Casa del Mar de Barcelona per protestar contra les retallades socials

Avui 8 de maig, COCARMI (Comitè Català de Representants de persones amb discapacitat de Catalunya) organitza un acte a Barcelona ciutat per protestar contra les retallades en polítiques socials.

En concret, l’acte es centra en les retallades en polítiques actives d'ocupació per part del Govern central i a l'anunci del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) que aquest any no sortirà cap convocatòria de programes de foment de l'ocupació.

Aquesta situació posa en perill la continuïtat de MIFAS que treballa per la inserció laboral i social de les persones amb discapacitat física des de fa més de 30 anys.

MIFAS sempre ha estat clau per la integració laboral dels discapacitats físics a les comarques gironines, tant en les empreses ordinàries com en Centres Especials de Treball. L’any passat malgrat la forta crisi econòmica, la inserció de treballadors va ésser positiva aconseguint 297 contractes laborals. Actualment la borsa de treball de MIFAS té 1813 persones en recerca activa d’ocupació.

Per tal que el Govern prengui nota de la preocupació i de la problemàtica que afecta el col•lectiu de persones amb discapacitat física davant les retallades en polítiques socials, és important que aquest acte tingui la màxima afluència.

Data: 8 de maig
Lloc: Casa del Mar de Barcelona (C/ Albareda, 1-13)
Hora: 18.30h